Smartchair

Zit je wel goed?

Het idee

Tijdens de ontwikkeling van de SmartChair is rekening gehouden met integratie in een cloud service of gebouw beheer systeem. De SmartChair kan via een draadloze interface met een backoffice communiceren. Er is ook een Smart Sensor ontwikkeld die gemonteerd kan worden op vrijwel elke bureaustoel. De onderstaande afbeelding toont het dashboard waarop diverse functies zijn weergegeven en er wordt per onderdeel een korte toelichting gegeven.

Data

De data van alle Axia® Smart Chairs wordt centraal verzameld. Deze gegevens worden eerst versleuteld en daarna in de Cloud opgeslagen. Alles draadloos en veilig. De data uit de Axia® Smart Chair wordt versleuteld en vervolgens periodiek via een hub en gateway naar de server verstuurd. Om de veiligheid zo optimaal mogelijk te houden zijn er een aantal extra technische maatregelen genomen: Versleutelde data → Afgeschermd netwerk → Beveiligd database → Beveiligd datacenter.

Cloud

De Cloud verzamelt razendsnel en 24/7 de informatie van alle Axia Smart Chairs. Via een webbrowser op uw pc, laptop, tablet of smartphone met een internetverbinding kan door in te loggen de data bekeken worden.

Dashboard

Via het dashboard is de data op te vragen en te visualiseren. Naast ergonomische data is er data beschikbaar van de bezettingsgraad en bezettingsduur. Ook technische informatie van de SmartChair is beschikbaar.

Smart Sensor

Er kan ook gewerkt worden met een losse bewegingssensor, welke ook een live koppeling met de Cloud service heeft. Deze sensoren passen op elke stoel. Zo is er direct inzicht in de bezetting van de werkplekken binnen een organisatie en kan deze waardevolle informatie ingezet worden bij een verhuizing of herinrichting.

Wilt u weten

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons
Mail ons