Proces

Make it smart

Een idee

Tijdens een intakegesprek legt u uw ideeën aan ons voor. In dit gesprek bespreken wij uw wensen, waarna wij uw idee vertalen naar een passende oplossing. Hierna bespreken wij met u de inschatting van de doorlooptijden, investeringen en productprijzen voor de vervolgstap naar de concept fase. Voor een goede afweging is het cruciaal de commerciële uitgangspunten te kennen of helder te krijgen.

Conceptfase

en haalbaarheid

Tijdens de conceptfase maken wij uw idee, in de vorm van een demonstrator of proof of concept, tastbaar. Wij denken actief met u mee over welke elektronica en vormgeving het beste bij uw vraagstuk past om vervolgens een document op te stellen met de uitgangspunten voor ontwikkeling, test tooling en productie.

Ontwikkeling

en oplevering

De ontwikkeling van de oplossing start bij stap 3. In deze fase wordt de benodigde hardware en software voor uw product ontwikkeld, opgeleverd, gevalideerd en beoordeeld. Hierna wordt een prototype ontwikkeld die uitvoerig wordt getest. De ontwikkelingsfase eindigt met het produceren én testen van de 0-serie. Na validatie van de 0-serie wordt de productie vrijgegeven voor een eerste productie testrun. De eerste productierun wordt kritisch geëvalueerd, waarna definitieve vrijgave voor productie plaatsvind.

Productie

Tijdens de productiefase wordt uw eindproduct seriematig geproduceerd en opgeleverd. SallandElectronics is uw partner bij het opschalen van de productieaantallen. Elk product wordt getest en geregistreerd voordat deze verzonden en verpakt wordt, zodat de traceerbaarheid gegarandeerd is.

Service

en onderhoud

Hoewel het uitgangspunt “zero defects” is, is dit in de realiteit niet haalbaar. Retouren bestaan uit producten die niet meer juist functioneren als gevolg van defecten die zijn ontstaan door installatie, ondeugdelijk gebruik, slijtage en of modificaties. Elk product dat retour komt wordt zorgvuldig geanalyseerd. De geconstateerde fouten en de analyse hierop wordt zowel intern als extern gedeeld. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit binnen de gehele levenscyclus van een product zo hoog mogelijk is én blijft.

Wilt u weten

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons
Mail ons