De TonieBox

Audiosysteem voor kids

Het idee

Het digitale en draadloze audiosysteem Toniebox is een variant op de bekende luisterboeken. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen heel eenvoudig 1 van de 150 beschikbare audio figuurtjes op het stootvaste audiosysteem plaatsen, waarna automatisch een verhaaltje of liedje te horen is of een spel kan worden gespeeld. Er zijn geen touchscreens, knoppen of afstandsbedieningen nodig. Het volume kan eenvoudig worden geregeld door in de oortjes te knijpen.

Energiezuinig

De Toniebox en Tonie-figuurtjes communiceren via een NFC-chip. De content wordt vanuit de Cloud gedownload in het interne geheugen. Hierna kunnen de verhalen overal worden afgespeeld zonder internetverbinding. Ouders hebben bovendien de mogelijkheid om, via een smartphone-app, eigen content op te nemen en af te spelen via de Tonie-figuurtjes. Als de Toniebox een tijdje niet wordt gebruikt, gaat hij vanzelf uit, zodat energie wordt bespaard.

Eenvoudig diversifiëren

De opdrachtgever heeft vooraf aangegeven aan welke eisen de hardware in de Toniebox moet voldoen, terwijl de software en content juist naar hartenlust kunnen worden aangepast. Hierdoor kan de opdrachtgever het product eenvoudig diversifiëren voor andere doelgroepen.

Wilt u weten

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons
Mail ons